Milja Muhonen

Vaatesuunnittelija & artesaani

Moikka! Olen Milja Muhonen, savonlinnalainen ompelija-artesaani ja vaatesuunnittelija. Olen kotoisin Savonlinnasta, ja tänne palasin muutaman vuoden ammattikorkeakoulu-opintojen jälkeen takaisin.

Intohimoni on aina ollut käsillä tekeminen – uuden luominen. Se on yksi syy, miksi olen alunperin lähtenyt vaatetusalalle ja tälle tielle jäänyt. Päätin perustaa yritykseni, jotta saan tehdä juuri tätä, mitä rakastan tehdä. Monipuolisen palvelu-tarjonnan ansiosta mahdollisimman moni voi hyötyä niistä.

Minulle tärkeää suunnittelussa on luoda ajatonta ja kestävää designia. Vaatteita ja muita suunnitellessa selkeät linjat ja yksinkertaisuus ovat omalle tyylilleni ominaista. Myös tuotteen käytettävyys on tärkeä osa suunnitteluani. Mittatilaustöitä suunnitellessa ja tehdessä, asiakkaan toiveet ovat tietenkin etusijalla.

Uniikkius - Yksilölliset, hyvin istuvat vaatteet korostavat ja tuovat esille kantajansa persoonallisuutta. Minulta voi tilata uniikkeja mittatilaustöitä housuista hääpukuihin - toiveidesi mukaan. 

Kestävyys - Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan lempivaatteesi voivat saada monta lisävuotta korjauksella tai pienellä muokkauksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä voin vaatteillesi (tai muille tuotteille) tehdä. 

 

Koulutus

08/2017 – 10/2020  Savonia-ammattikorkeakoulu, Muotoilija (vaatetus)

08/2012 – 05/2016  Savonlinnan aikuislukio, Ylioppilastutkinto

08/2012 – 04/2015  Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto, Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, Vaatetusalan artesaani, ompelija