Tietoja meistä

Tarina

Yrityksen takana olen mie, Milja Muhonen, ompelija-artesaani ja vaatetusmuotoilija Savonlinnasta. Perustin yritykseni vuonna 2020 - samalla toteutin pitkäaikaisen unelmani. Intohimoni on aina ollut käsillä tekeminen, uuden luominen. Jo lapsena teimme siskoni kanssa barbeille ja nukeille omia designvaatteitamme. Intohimo onkin se suurin syy, miksi olen alunperin lähtenyt vaatetusalalle ja tälle tielle jäänyt.

Tuotteiden suunnittelun lähtökohtana minulla on ajattomuus, selkeälinjaisuus ja tuotteiden monipuolisuus. Haluan, että tuotteeni kestävät aikaa, niin laadullisesti kuin designiltaankin.


Vastuullisuus & uniikkius

Kestävän kehityksen mukaisuus on tärkeimpiä arvojamme, mikä näkyy kaikessa tekemisessämme. Haluamme myös olla osana hitaan muodin vallankumousta. Tästä syystä tuotteemme tehdään pienissä erissä ja/tai tilauksesta, joten suuria tuotevarastoja ei synny. Näin myös varmistamme sen, että jokainen tuote pääsee oikeasti käyttöön ja on oma uniikki kappaleensa. Uniikkiuden arvostaminen näkyy malliston tuotteiden lisäksi mittatilaustöissä. Jokainen meistä on oma, mahtava ja erilainen itsensä. Miksemme siis antaisi sen näkyä vaatteissammekin!

Tuotteissa käytetyt kankaat ovat pääosin kotimaisilta toimijoilta ja kestävien arvojen mukaisesti valmistettuja. Osassa tuotteissa on käytetty myös kierrätysmateriaaleja. Pyrimme myös siihen, että kaikki materiaali käytetään mahdollisimman loppuun, jotta turhaa jätettä ei synny.

Vaatteiden korjaus- ja muutostyöt ovat kestävää kehitystä parhaimmillaan. Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan tuote voi saada lisäaikaa korjauksella tai vaikka aivan uuden elämän uutena tuotteena!

Mittatilaustyö on vastuullinen ja pitkäikäinen vaihtoehto pikamuodille. Yksilölliset, hyvin istuvat vaatteet korostavat ja tuovat esille kantajansa persoonallisuutta. Tilaustyöt suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.