• Ilmainen toimitus yli 60€ ostoihin & noutoihin
  • Vastuullinen ja kestävä valinta
  • Risuja, ruusuja, kysymyksiä? Ole meihin yhteydessä!
  • Ilmainen toimitus yli 60€ ostoihin & noutoihin
  • Vastuullinen ja kestävä valinta
  • Risuja, ruusuja, kysymyksiä? Ole meihin yhteydessä!

Tietoja meistä

Tarina

Moikka! Olen Milja Muhonen, ompelija-artesaani ja vaatetusmuotoilija Savonlinnasta. Perustin yritykseni kesällä 2020 - samalla toteutin pitkäaikaisen unelmani. Intohimoni on aina ollut käsillä tekeminen, uuden luominen. Jo lapsena teimme siskoni kanssa barbeille ja nukeille omia design-vaatteitamme. Intohimo onkin se suurin syy, miksi olen alunperin lähtenyt vaatetusalalle ja tälle tielle jäänyt.

Tuotteiden suunnittelun lähtökohtana minulla on ajattomuus, selkeälinjaisuus ja käytettävyys. Haluan myös, että tuotteeni kestävät aikaa, niin laadullisesti kuin designiltaankin.


Vastuullisuus & uniikkius

Kestävän kehityksen mukaisuus on tärkeimpiä arvojamme, mikä näkyy kaikessa tekemisessämme. Koska haluamme olla osana hitaan muodin vallankumousta, tuotteemme tehdään pienissä erissä ja/tai tilauksesta, joten suuria tuotevarastoja ei synny. Näin myös varmistamme sen, että jokainen tuote pääsee oikeasti käyttöön. Uniikkiuden arvostaminen näkyy malliston tuotteiden lisäksi mittatilaustöissä. Jokainen meistä on oma, mahtava ja erilainen itsensä. Annetaan sen näkyä vaatteissammekin!

Tuotteissa käytetyt kankaat ovat pääosin kotimaisilta toimijoilta ja kestävien arvojen mukaisesti valmistettu Euroopassa. Osassa tuotteista on käytetty kierrätysmateriaaleja. Pyrimme myös siihen, että kaikki materiaali käytetään mahdollisimman loppuun, jotta turhaa jätettä ei synny.

Vaatteiden korjaus- ja muutostyöt ovat kestävää kehitystä parhaimmillaan. Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan tuote voi saada lisäaikaa korjauksella tai vaikka aivan uuden elämän uutena tuotteena!

Mittatilaustyö on vastuullinen ja pitkäikäinen vaihtoehto pikamuodille. Yksilölliset, hyvin istuvat vaatteet korostavat ja tuovat esille kantajansa persoonallisuutta. Tilaustyöt suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.