• Toimitus nyt vain 3,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoihin sekä aina noutoihin
  • Osta vastuullista muotoilua
  • Lähetä viestiä, jos herää kysymyksiä!
  • Toimitus nyt vain 3,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoihin sekä aina noutoihin
  • Osta vastuullista muotoilua
  • Lähetä viestiä, jos herää kysymyksiä!

Tarina, tietoja & vastuullisuus

Tarina

Brändin takana on minä, Milja Muhonen, ompelija-artesaani ja vaatetusmuotoilija Savonlinnasta. Perustin yritykseni kesällä 2020 - samalla toteutin pitkäaikaisen unelmani. Intohimoni on pienestä pitäen ollut käsillä tekeminen ja uuden luominen. Se onkin se suurin syy, miksi olen alunperin lähtenyt vaatetusalalle ja tälle tielle jäänyt.

Haluan luoda vastuullisia vaatteita ja asusteita, jotka tuntuvat hyvältä ja ovat käytännöllisiä. Tuotteiden suunnittelun perustana on myös ajattomuus ja selkeälinjaisuus.

Tuotteeni ovat tyylikkään rentoja - sopivia niin rientoihin kuin rentoutumiseen. Ne kestävät myös aikaa, niin laadullisesti kuin muotoilultaankin.

Milja Muhonen

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja kestävän kehityksen mukaisuus ovat tärkeimpiä arvojamme, mikä näkyy kaikessa tekemisessämme. Koska haluamme olla osana hitaan muodin vallankumousta, tuotteemme tehdään pienissä erissä tai kokonaan tilauksesta täällä ompelimo-putiikissa Saimaan rannalla. Tämä siksi, ettei suuria tuotevarastoja synny. Näin myös varmistamme sen, että jokainen tuote pääsee oikeasti käyttöön.

Materiaalit

Tuotteissa käytetyt kankaat ovat kestävien arvojen mukaisesti valmistettu Suomessa sekä Euroopassa. Kaikilla kankailla on joko Öko-Tex standard 100 tai GOTS -sertifikaatti tai molemmat.

Öko-Tex standard 100 -sertifikaatti varmistaa sen, että kangas on turvallinen käyttäjälleen. Se on ihoystävällinen, sen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia aineita eikä myrkyllisiä väriaineita.

GOTS -sertifikaatti takaa sen, että kankaan puuvilla on laadukasta ja luonnonmukaisesti tuotettua. Sen tuottamisessa ei ole käytetty ympäristölle haitallisia aineita. Koko tuotantoketju on vastuullinen: työntekijöiden palkat, työajat ja -olosuhteet täytyy olla kunnossa ja kriteerien mukaiset. Myös pakkotyö ja lapsityövoima on kielletty.